Två män gör en high-five och en kvinna ler. Vi är en samling coacher med den specialistkompetens du behöver och är värd. Vi kan hjälpa till med coaching vid beroende på arbetsplatsen.

Här kan du boka en coach.

Vill du ha en tid om redan 2 arbetsdagar kan du boka två av våra coacher direkt. Du kan också skriva till oss, så matchar vi istället dig med en coach!

Boka en coach här!

Vi kontaktar dig gärna!

Privat?

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter med en coach. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om det här är något för dig eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början. Du hör ifrån oss inom 24 timmar (vardagar). 

Företag? 

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning och när vi förstått vad det är du vill uppnå (det brukar gå snabbt om vi får ställa några frågor) så kan vi kan ge dig en prisuppgift direkt eftersom vi har en fast prislista och gillar när saker sker snabbt. Under ”Beskriv vad du vill bli coachad på” kan du bara skriva fritt vad det gäller. Vi hör av oss samma dag.