En kvinna ler mot en person i förgrunden. Vi erbjuder flera olika program med coachning för ledare, både nya och erfarna.

Coaching för ledare och entreprenör

Oavsett om du är ny i din roll som ledare eller entreprenör eller om du har lång erfarenhet av ledarskap så har vi ett coachingprogram som passar dig.

 

Kanske vill du hitta en metod för att utmana dina medarbetare att ta nästa steg, utan att det känns som ett ifrågasättande? Kanske vill du utvecklas själv som ledare och därigenom få ut max av din egen insats? Är du en riktigt bra expert men tvivlar ibland på hur du leder? Coaching för ledare hjälper dig att hitta ditt ledarskap och ger dig verktygen för att nå dit du vill. På ditt sätt. Med hjälp av oss som har dokumenterad framgång av både ledarskap och professionell coaching.

Philip Diab pratar om hur säljcoaching fungerar och hur man genom coaching kan förflytta sig till att bli en bättre säljare.

Hur fungerar säljcoaching?

Philip Diab

Priser och upplägg

I våra program med coaching för ledare och entreprenörer tar vi fasta på vad du vill lära dig mer om och vad du vill kunna hantera annorlunda.


Du lär dig t ex mer om konflikthantering och prioritering. Om hur goda resultat för organisationen kan gå hand i hand med personligt välbefinnande i arbetet och som ledare lär du dig att arbeta närmare dina egna värderingar.

Såväl under som efter programmen för coaching av ledare upplever våra klienter att de har utvecklat ett mer kraftfullt och tydligare ledarskap i arbetet. Vid utvärderingar får vi ofta höra att ledarna på ett bättre sätt lyckas hålla nere antalet uppgifter som hamnar på deras bord. Samtidigt som förmågan att stötta och engagera medarbetare har förbättrats.

Här är några exempel på upplägg, hör gärna av dig så ser vi vad som funkar bäst för dig.

Business QUICK       6.950 kr

När det finns en konkret frågeställning eller dilemma, t ex en konflikt, ett karriärsval eller där ett låst läge uppstått. Även för den som vill prova på och se hur coaching kan stötta en i det dagliga arbetet och i ens egen utveckling. Här ingår 1 samtal á 60 min och 3 samtal á 45 min.

Business CHANGE   11.950 kr

Ett program för att komma åt och ändra beteende och/eller utfall på ens arbete. Utmärkt som stöd i både organisatorisk och egen förändring. Skapar klarhet och framåtrörelse och förnyad motivation.
Här ingår 8 samtal á 45 min, alt 1 samtal á 90 och 6 á 45.

Business GROW        17.950 kr

För den som vill ta sitt ledarskap till nästa nivå eller kanske även träna coaching med sin coach. Passar så väl den som är ny i rollen eller för den erfarne som vill hitta nya perspektiv och lösningar. Börja med en rejäl kartläggning som sätter riktning på hela processen. Här ingår 11 samtal á 45 min, alt 1 á 90 min + 9 á 45 min.

Business MENTOR      2.950 kr/månad

För den som vill ha tillgång till en coach under ett år, två samtal per månad förutom under semester (totalt 20 samtal/år). Tillgång till sin coach för kortare frågeställningar på mejl eller telefon mellan de bokade samtalen ingår under hela året. När du köper ett helt år betalar du för 10 månader, totalt 29.500 kr.

Kontakta oss

Kontakta oss idag, så berättar vi mer ingående om coaching och de upplägg vi erbjuder. Det här är ditt första steg mot en förändring – bra!

Vi kontaktar dig gärna!

Privat?

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter med en coach. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om det här är något för dig eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början. Du hör ifrån oss inom 24 timmar (vardagar). 

Företag? 

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning och när vi förstått vad det är du vill uppnå (det brukar gå snabbt om vi får ställa några frågor) så kan vi kan ge dig en prisuppgift direkt eftersom vi har en fast prislista och gillar när saker sker snabbt. Under ”Beskriv vad du vill bli coachad på” kan du bara skriva fritt vad det gäller. Vi hör av oss samma dag.