En kvinna ler mot en person i förgrunden. Vi erbjuder flera olika program med coachning för ledare, både nya och erfarna.

Coaching för ledare

Oavsett om du är ny i din roll som ledare eller om du har lång erfarenhet av ledarskap så har vi ett coachingprogram som passar dig. Kanske vill du hitta en metod för att, utan konflikter, lyckas utmana dina medarbetare på ett effektivt sätt? Eller så kanske du vill utvecklas själv som ledare, så att du får ut max av din insats? Vi hjälper dig att hitta ditt ledarskap!

Philip Diab pratar om hur säljcoaching fungerar och hur man genom coaching kan förflytta sig till att bli en bättre säljare.

Hur fungerar säljcoaching?

Philip Diab

Tydligare ledarskap, bättre chef

I våra program lär du dig om konflikthantering, prioritering och hur goda resultat för organisationen kan gå hand i hand med ett personligt välbefinnande i arbetet. Detta genom att du som ledare lär dig att arbeta närmare dina egna värderingar. 

Såväl under som efter programmen för coaching av ledare upplever våra klienter att de har utvecklat ett mer kraftfullt och tydligare ledarskap i arbetet. Vid utvärderingar får vi ofta höra att ledarna på ett bättre sätt lyckas hålla nere antalet uppgifter som hamnar på deras bord, samtidigt som förmågan att stötta och engagera medarbetare har förbättrats. Låt oss kicka igång din resa idag!

 

I kurserna lär du dig också mer om konflikthantering, prioritering och hur goda resultat för organisationen kan gå hand i hand med ett personligt välbefinnande i arbetet, genom att du som ledare arbetar närmare dina egna värderingar. Vi hjälper dig att hitta ditt ledarskap.

Kontakta oss

Kontakta oss idag, så berättar vi mer ingående om coaching och de upplägg vi erbjuder. Det här är ditt första steg mot en förändring – bra!

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Ditt första provsamtal är alltid gratis. Då får du möjlighet att känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachingsamtal och hur just din utvalda coach arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål undet det här samtalet, utan snarare att du får klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I samtalet får du också mer information om de upplägg som finns samt prisförslag. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.