En kvinna ler mot en person i förgrunden. Vi erbjuder flera olika program med coachning för ledare, både nya och erfarna.

Coaching för ledare

Vi erbjuder flera olika program med coachning för ledare, både nya och erfarna. Ofta hjälper vi ledare som är nya i rollen och i behov av ett oberoende bollplank.

Philip Diab pratar om hur säljcoaching fungerar och hur man genom coaching kan förflytta sig till att bli en bättre säljare.

Hur fungerar säljcoaching?

Philip Diab

Tydligare ledarskap, bättre chef

Såväl under som efter programmen för coaching av ledare upplever våra klienter att de utvecklat ett mer kraftfullt och tydligare ledarskap i arbetet.

Vid utvärderingar får vi ofta höra att ledarna på ett bättre sätt lyckas hålla nere antalet saker som hamnar på deras bord, samtidigt som förmågan att stötta och engagera medarbetare har förbättrats.

Dessutom ser många en stor förändring i hur de lyckas utmana sina medarbetare på ett mer effektivt sätt, utan konflikter.

I kurserna lär du dig också mer om konflikthantering, prioritering och hur goda resultat för organisationen kan gå hand i hand med ett personligt välbefinnande i arbetet, genom att du som ledare arbetar närmare dina egna värderingar. Vi hjälper dig att hitta ditt ledarskap.

Kontakta oss

Kontakta oss idag, så berättar vi mer ingående om coaching och de upplägg vi erbjuder. Det här är ditt första steg mot en förändring – bra!

Föredrar coachning:

(Coachning online ökar dina möjligheter till snabb och bra matchning, samt lägre pris, 90% av alla väljer detta alternativ)

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Detta är ett informativt samtal där du får känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachsamtal och hur just den coachen arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål, snarare att få klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I detta samtal får du också mer information om de upplägg som finns och hur mycket de kostar. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.