Att få alla på banan kräver mer än en spark i baken.

Det kan handla om att alla i teamet behöver se sin egen del i det som inte funkar istället för att titta på vad andra gör och inte gör. Det kan också handla om att ledarskapet behöver utvecklas, att saker behöver sägas som finns i luften, att utmana och se helheten och att framförallt förstå om jag vill vara med och vad jag behöver för att vara det.

Motivation är inte samma sak som att pusha – det kan ibland vara tvärtom.
Släpp taget, utmana läget och be alla beskriva situationen och det önskade läget. Detta och mycket annat gör vi tillsammans med er. Vi får folk att börja prata med varandra, att bli tydligare, att vilja och våga säga det som behöver sägas, att ta mer eget ansvar och att vilja samarbeta och engagera sig mer.

Några prisexempel på team-coaching

Här är några exempel på team-coaching

Team-Coaching Quick      7.900 kr
Vi håller 3 samtal á 1,5 timme, där vi startar med en kartläggning i form av en enkät på länk. Därefter har vi ett första samtal där vi sätter nuläge, och önskat läge. Sen jobbar vi med de frågor som ska lösas och hur. Ni får tankar och verktyg att testa mellan första och andra träffen och då får ni feedback på vad ni gjort . Sen skruvar vi lite och sen kör vi en sista uppföljning som brukar resultera i ”så här gör vi framåt” i teamet. Detta är för team på 3-4 personer och görs digitalt.

Här jobbar vi antingen med teamet under en längre sittning eller hela din organisation.

Team-Coaching Workshop från 34.900 kr
Här kommer vi ut till er och jobbar igenom frågor som vi fått in både från ledning/ledare och deltagarna på en enkätlänk innan. Det finns ett tydligt varför och vad vi ska uppnå. Här ingår förberedelser (ett program för workshopen) och vi avslutar vid behov med en länk för utvärdering och/eller ett uppföljande samtal med beställaren. Här kan ni vara upptill 15 personer. Själva workshopen en halvdag beroende på behov och upplägg. Kostnader för resor tillkommer.

Vi gör också heldagsuppdrag, begär offert.

Kontakta oss

Här kan du skriva lite om vad du vill ha hjälp med så hör vi av oss oftast samma dag. Allt du skriver hanterar vi med 100% sekretess.

Vi kontaktar dig gärna!

Privat?

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter med en coach. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om det här är något för dig eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början. Du hör ifrån oss inom 24 timmar (vardagar). 

Företag? 

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning och när vi förstått vad det är du vill uppnå (det brukar gå snabbt om vi får ställa några frågor) så kan vi kan ge dig en prisuppgift direkt eftersom vi har en fast prislista och gillar när saker sker snabbt. Under ”Beskriv vad du vill bli coachad på” kan du bara skriva fritt vad det gäller. Vi hör av oss samma dag.