Föreläsning med Philip Diab

En föreläsning som väcker tankar, skapar motivation och bidrar till förändring.

Med Philip Diab på scen får du mer än bara en föreläsning. Han väcker pratar om förändring och det egna ansvaret på ett sätt som är lätt att ta till sig, han utmanar tankar och befintliga arbetssätt så att de som lyssnar lätt kan se vad de behöver tänka och göra annorlunda och han gör det på ett humoristiskt och samtidigt utmanande sätt så att de som går inte glömmer vad de lärt sig.

En helt unik föreläsning där coaching av era medarbetare blandas med konkreta exempel, tips och verktyg, oavsett som det gäller omorganisation, ökad motivation, ledarskap eller försäljning.

Att många känner igen Philip som coach och programledare från TV gör dessutom att intresset från början är högre för att lyssna på budskapet från scenen. Ert budskap?

Här är några av de som haft live-coaching på scenen och/eller inspirerande föreläsningar med Philip Diab: Unionen, Stena Fastigheter, TravelNews, Malmö stad, Helsingborgs kommun och en rad andra, små och medelstora företag och organisationer.

Kontakta Philip direkt på philip@kickasscoach.se för att höra mer. Eller ring honom på 0723-88 20 88.

Kontakta mig för mer information!

Kontakta oss

Vad vill du veta mer om eller ha en offert på?

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Ditt första provsamtal är alltid gratis. Då får du möjlighet att känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachingsamtal och hur just din utvalda coach arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål under det här samtalet, utan snarare att du får klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I samtalet får du också mer information om de upplägg som finns samt prisförslag. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.