Föreläsning med Philip Diab

Föreläsning, live-coaching, kickoffs och workshops.

Philip Diab kommer gärna ut till er och håller en uppskattad, tankeväckande och rolig föreläsning om motivation, eget ansvar, engagemang, sälj, förändring, kommunikation och samarbete. I föreläsningen sker också coaching parallellt och det gör att de som lyssnar tar med sig saker som är relevanta och fungerar även efter föreläsningen. Det är skillnaden på ett kul event och något som både är kul och gör nytta för organisationer och företaget.

Ring Philip på 0723 88 20 88 eller mejla på philip@kickasscoach.se så tar vi det därifrån.

Kontakta oss

Vi kontaktar dig gärna!

Privat?

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter med en coach. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om det här är något för dig eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början. Du hör ifrån oss inom 24 timmar (vardagar). 

Företag? 

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning och när vi förstått vad det är du vill uppnå (det brukar gå snabbt om vi får ställa några frågor) så kan vi kan ge dig en prisuppgift direkt eftersom vi har en fast prislista och gillar när saker sker snabbt. Under ”Beskriv vad du vill bli coachad på” kan du bara skriva fritt vad det gäller. Vi hör av oss samma dag.