Föreläsning med Philip Diab

Vill du ha en annorlunda föreläsning som väcker nya tankar och ger energi?

Kombinera föreläsning med coaching – konkret och lätt att ta till sig.

 

På föreläsningen pratar Philip om förändring och det egna ansvaret på ett sätt som är lätt att ta till sig. Han utmanar både tankar och befintliga arbetssätt. De som lyssnar kan lätt se vad de behöver tänka och göra annorlunda. Philip gör det på ett humoristiskt och samtidigt utmanande sätt och de som lyssnar kommer ihåg och kan sedan använda sig av vad de lärt sig.

Föreläsningen är helt unik med live-coaching på scen av några av era medarbetare och blandas med konkreta exempel, tips och verktyg. Detta är oavsett om det gäller omorganisation, ökad motivation, ledarskap eller försäljning.

Vad behöver ni ta tag i eller bli utmanade i, på företaget?

Ett budskap som når fram.

Många känner igen Philip som coach och programledare från TV som gör att intresset från början är högre för att lyssna på budskapet under en föreläsning från scenen. Vad är ert budskap?

Unionen, Stena Fastigheter, TravelNews, Malmö stad, Helsingborgs kommun och en rad andra, små och medelstora företag och organisationer är bara några av de som haft live-coaching på scenen och/eller inspirerande föreläsningar med Philip Diab.

Kontakta Philip direkt på philip@kickasscoach.se för att höra mer eller ring honom på 0723-88 20 88.

Några prisexempel

 

Workshops

Vi löser upp knutar, får människor att prata med varandra på ett nytt sätt, hittar felkällor och jobbar med det egna ansvaret. Vi hittar tillbaka till motivation och arbetsglädje och prestation. Detta används ofta av organisationer på 20-30 personer, samt ledningsgrupper som vill skapa klarhet.

Halvdag 30-45.000 kr, beroende på antal deltagare och syfte/förberedelse.
Heldag 50-60.000 kr, beroende på antal deltagare och syfte/förberedelse

Föreläsning 

De är om t ex fokus, prestation, ledarskap, sälj, motivation, kommunikation och samarbete. De görs både digitalt och på plats.

1-1,5 timme, pris 30-60.000 kr, beroende på ämne, antal deltagare, och syfte/förberedelsetid

Coaching på scen – mest uppskattat och nytänkande – här engageras alla fullt ut!

En grupp, ett team eller hela företaget eller ett event samlas, och vi väljer ut 4-5 personer som har ämnen som intresserar hela gruppen. Vi coachar på scenen och de som lyssnar får med sig värdefulla insikter och verktyg. Det skapar mest relevans för de som lyssnar eftersom det kommer från dom själva.

1-2 timmar, 30-60.000 kr, beroende på ämne, antal deltagare och förberedelsetid.

Kontakta oss

Vad vill du veta mer om eller ha en offert på? Ange det under "vad vill du bli coachad på".

Vi kontaktar dig gärna!

Privat?

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter med en coach. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om det här är något för dig eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början. Du hör ifrån oss inom 24 timmar (vardagar). 

Företag? 

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning och när vi förstått vad det är du vill uppnå (det brukar gå snabbt om vi får ställa några frågor) så kan vi kan ge dig en prisuppgift direkt eftersom vi har en fast prislista och gillar när saker sker snabbt. Under ”Beskriv vad du vill bli coachad på” kan du bara skriva fritt vad det gäller. Vi hör av oss samma dag.