En person står och föreläser och håller utbildning inför publik i en aula

En utbildning som fungerar i er verksamhet.

Att lära sig ställa öppna och värderingsfria frågor är en sak. Att kunna använda ett coachande förhållningssätt i praktiken, inom ramen för ditt uppdrag eller mål, är en helt annan sak. Det är där vår expertis ligger. Att fånga upp vad ni vill uppnå med utbildningen, ge er en del självinsikter på vägen och ge er verktygen och träna er i dessa för att ni ska kunna implementera det i vardagen. Vi har rötterna i verkligheten samtidigt som vi kan addera nytt och utmana er att använda det.

Några av våra kunder har skickat nya medarbetare till oss i över 15 år för att utbildas i det coachande förhållningssättet och allteftersom nya utmaningar kommer anpassar vi utbildningen efter dessa.

Några av våra kunder är Gunnebo, Trelleborgs Kommun, Helsingborgs stad, Nässjö Kommun, Eksjö Kommun, Connect Sverige, Ideon Innovation och många många fler.

Vi har online-utbildningar för 60.000-75.000 kr (upptill 12 deltagare) och ett antal olika på platsen-utbildningar.

Kontakta oss

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Ditt första provsamtal är alltid gratis. Då får du möjlighet att känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachingsamtal och hur just din utvalda coach arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål under det här samtalet, utan snarare att du får klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I samtalet får du också mer information om de upplägg som finns samt prisförslag. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.