En person står och föreläser och håller utbildning inför publik i en aula

En utbildning som fungerar i er verksamhet.

Att lära sig ställa öppna och värderingsfria frågor är en sak. Att kunna använda ett coachande förhållningssätt i praktiken, inom ramen för ditt uppdrag eller mål, är en helt annan sak. Det är där vår expertis ligger. Att fånga upp vad ni vill uppnå med utbildningen, ge er en del självinsikter på vägen och ge er verktygen och träna er i dessa för att ni ska kunna implementera det i vardagen. Vi har rötterna i verkligheten samtidigt som vi kan addera nytt och utmana er att använda det.

Några av våra kunder har skickat nya medarbetare till oss i över 15 år för att utbildas i det coachande förhållningssättet och allteftersom nya utmaningar kommer anpassar vi utbildningen efter dessa.

Några av våra kunder är Gunnebo, Trelleborgs Kommun, Helsingborgs stad, Nässjö Kommun, Eksjö Kommun, Connect Sverige, Ideon Innovation och många många fler.

Vi har online-utbildningar för 60.000-75.000 kr (upptill 12 deltagare) och ett antal olika på platsen-utbildningar.

Kontakta oss

Vill du att vi hör av oss?

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning. Vi har en fast prislista och kan därför ge dig en prisuppgift direkt. 

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om du vill bli coachad eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början.