Två män gör en high-five och en kvinna ler. Vi är en samling coacher med den specialistkompetens du behöver och är värd.

100% garanti på att du får rätt coach.

Vi är inte bara Sveriges främsta coacher. Vi matchar dig också individuellt mot den coach som har det som krävs för att du ska nå dit du vill. Det handlar om kunskap och erfarenhet, men också om personlighet. Därför får du alltid ett 15 minuters provsamtal med den vi matchat med så att du kan avgöra om det känns rätt. Innan du bestämmer dig.

Här hittar du en coach för livets alla faser och områden. Oavsett om du söker en förändring för dig och din partner, vill byta karriär, få bättre balans i ditt liv eller ändra ett beteende som inte är bra för dig.

Din förändring är främst för dig själv och ingen annan, men du behöver inte vara ensam i din förändring. Med oss hittar du inte bara de verkliga orsakerna till varför du är där du är, utan kommer att se nya och ofta mindre krävande vägar att ta dig dit du vill. Och med ett ordentligt förändringsarbete så består din förändring, långt efter att coachingen är avslutad. Det kallar vi en rejäl avkastning på din investering.

Vi coachar uteslutande online och det har flera fördelar. Vi kan matcha dig med rätt coach och inte en där du råkar befinna dig. Du kan välja en miljö du känner dig trygg i, kanske din soffa, kanske i ett rum på jobbet, och du kan i lugn och ro reflektera vidare efter att samtalet är klart istället för att rusa till nästa möte eller ärende.

Är du nyfiken så skriv in till oss direkt. Det gör du längst ned på sidan. Då erbjuds du ett kostnadsfritt 15 minuters som du kan ha inom några dagar. I det samtalet kan du ställa dina frågor och vi kan berätta mer i detalj om vad du kan förvänta dig och vad som eventuellt skulle kunna vara ett lämpligt upplägg för dig. Vill du veta vad det kostar så kan du kolla lite in några av våra standardprogram i ”shoppen”.

Jo, det där med garantin på rätt coach. Skulle det visa sig att du har bättre nytta av en annan coach gör vi en ny matchning. Du kan också när som helst byta coach om du känner att dina frågeställningar eller behov förändras. Det är vad vi menar med 100% på att du får rätt coach.

Hoppas vi hörs!

Philip Diab beskriver vad coaching är och hur man som ledare kan använda sig av det för att bli mer effektiv i sitt arbete

Vad är coaching?

Philip Diab

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Ditt första provsamtal är alltid gratis. Då får du möjlighet att känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachingsamtal och hur just din utvalda coach arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål undet det här samtalet, utan snarare att du får klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I samtalet får du också mer information om de upplägg som finns samt prisförslag. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.