Två män gör en high-five och en kvinna ler. Vi är en samling coacher med den specialistkompetens du behöver och är värd.

Coaching Privat

Söker du en förändring för dig och din partner? Vill du byta karriär? Vill du nå ett mål eller ändra ett destruktivt beteende?
Din förändring är främst för dig själv och ingen annan, men du behöver inte vara ensam i din förändring. Tillsammans hjälps vi åt att nå dit du vill nå. Vi heter inte för Kickass Coach för att vi ger dig en spark i baken, vi heter Kickass Coach för att vi är bra på det vi gör – vägledning, utmaning och stöttning.

Vi erbjuder coaching på telefon eller video och kan på så sätt ge dig den specialistkompetens som du behöver och förtjänar, oavsett var i landet du bor.

Är du nyfiken på att prova coachning kan du boka ett kostnadsfritt provsamtal på 15 minuter direkt. Det är ett konsultativt samtal där vi berättar mer om vad det innebär och du får även prova på en del av de frågor vi ställer. Om du inte haft coachning tidigare eller undrar vad det kostar hos oss så ligger vårt populäraste program, Life-Coaching Basic, på 5.985 kr. Hör av dig redan idag så berättar vi mer om vad som ingår och vad du kan förvänta dig. Hoppas vi hörs!

Philip Diab beskriver vad coaching är och hur man som ledare kan använda sig av det för att bli mer effektiv i sitt arbete

Vad är coaching?

Philip Diab

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Ditt första provsamtal är alltid gratis. Då får du möjlighet att känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachingsamtal och hur just din utvalda coach arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål undet det här samtalet, utan snarare att du får klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I samtalet får du också mer information om de upplägg som finns samt prisförslag. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.