En man lutar mot en vägg och håller sig för pannan. Att leva med ett beroende eller missbruk påverkar livet negativt.

Bryt dåliga mönster och ersätt med nya

Det kanske är enklare än du tror.  

Du behöver bara rätt vägledning och en villighet att göra förändringen. Vi har coacher som är specialiserade på beroende och missbruk av olika slag. Och medberoende och hälsoproblem. De kan stötta dig på din väg framåt.

Undrar du om du själv har ett problem eller är du osäker på hur du ska prata med en närstående om beroende eller missbruk?

Du kan bli fri från ditt beroende, missbruk eller medberoende – vi visar dig hur.

Lär dig hantera ditt beroende eller medberoende

Du väljer själv mål med din coaching. 


Total avhållsamhet kan vara en väg, en annan kan vara att lära känna igen signaler på när mobil, alkohol, mat eller arbete riskerar att ta för stor plats i din tillvaro. Det första steget för att hantera detta är ökad medvetenhet och rätt verktyg.

Tillsammans utforskar vi hur dina vanor eller beteenden påverkar ditt liv negativt och vilka mönster du behöver bryta. Sedan arbetar vi med hur du kan göra det för att nå dit du vill.

Här ser du några olika upplägg och priser. Det bästa är att boka ett kostnadsfritt första kortare samtal med en coach för att se vad som är det bästa för dig och din situation. Det gör du längre ner på sidan.

Addiction-Coaching START   1 250 kr

När du har en specifik fråga, dilemma eller vill ta reda på mer om dig själv och varför det ser ut som det gör. Detta är utmärkt för att ta reda på ifall du har ett tillfälligt missbruk, om du riskerar att hamna i eller har ett beroende. Sen kan du välja att jobba vidare på egen hand eller tillsammans med din coach. Här ingår 1 samtal á 45 min.

Addiction-Coaching BASIC     4.950 kr

Här jobbar du tillsammans med din coach med de livsstilsförändringar du vill göra, kopplade till upplevda konsekvenser av ditt beroende eller överkonsumtion. Du kommer en bra bit på vägen och kan sedan bestämma dig hur du vill lägga upp ditt liv. Detta utifrån de insikter och verktyg du fått. Här ingår 5 samtal á 45 min.

Addiction-Coaching PLUS       9.450 kr

När du känner att du vill jobba längre tid med din förändring tillsammans med din coach, eller vill ha tätare intervaller mellan samtalen. Ett mer omfattande stöd helt enkelt på din väg mot dina mål. Här ingår 10 samtal á 45 min.

Kontakta oss

Kontakta oss idag, så berättar vi mer ingående om coaching och de upplägg vi erbjuder för beroende, missbruk eller medberoende.

Vi kontaktar dig gärna!

Privat?

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter med en coach. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om det här är något för dig eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början. Du hör ifrån oss inom 24 timmar (vardagar). 

Företag? 

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning och när vi förstått vad det är du vill uppnå (det brukar gå snabbt om vi får ställa några frågor) så kan vi kan ge dig en prisuppgift direkt eftersom vi har en fast prislista och gillar när saker sker snabbt. Under ”Beskriv vad du vill bli coachad på” kan du bara skriva fritt vad det gäller. Vi hör av oss samma dag.