En kvinnlig löpare står och stretchar. Idrotts-coaching buntas ofta ihop med idrottspsykologi och mental träning.

Idrotts-coaching

Idrotts-coaching buntas ofta ihop med idrottspsykologi och mental träning. Visst finns det likheter i arbetssätten, men också skillnader. Den största är att Kickass-Coach arbetar med individens utveckling, inte tränarens eller klubbens.

Med idrotts-coaching mot högre resultat

Kickass-Coach har uppnått goda resultat med VM-medaljörer inom både lag-och individuella idrotter – under den aktiva idrottskarriären men också efter karriären, med idrottare som önskar ta steget mot att bli entreprenörer, stärka sina varumärken eller jobba med att inspirera andra.

Helt bortkopplat från klubbens agenda kan vi arbeta bredare, djupare och ärligare med dig som idrottsutövare – allt för att du ska kunna uppnå de resultat du önskar.

Kontakta oss

Kontakta oss idag, så berättar vi mer ingående om coaching och de upplägg vi erbjuder. Det här är ditt första steg mot en förändring – bra!

Föredrar coachning:

(Coachning online ökar dina möjligheter till snabb och bra matchning, samt lägre pris, 90% av alla väljer detta alternativ)

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Detta är ett informativt samtal där du får känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachsamtal och hur just den coachen arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål, snarare att få klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I detta samtal får du också mer information om de upplägg som finns och hur mycket de kostar. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.