En kvinnlig löpare står och stretchar. Idrotts-coaching buntas ofta ihop med idrottspsykologi och mental träning.

Idrotts-coaching

Är du en idrottsutövare som vill utvecklas? Är du elitidrottare och inte får ut max på tävlingar? Känner du att du har fastnat och har svårt att komma vidare? Oavsett vad du har för utmaningar och om du sysslar med individuell idrott eller med lagidrott så är det du och din utveckling som står i fokus när du blir coachad av oss.

Idrotts-coaching kopplas ofta ihop med idrottspsykologi och mental träning. Visst finns det likheter i arbetssätten, men också skillnader. Den största är att vi på Kickass-Coach arbetar med din utveckling, inte med din tränares eller din förenings utveckling eller mål.

Med idrotts-coaching mot högre resultat

Du vill nå högre resultat — vi hjälper dig! Det spelar ingen roll om du är mitt i en aktiv idrottskarriär eller om du befinner dig efter karriären och önskar ta steget mot att bli entreprenör, stärka ditt varumärke eller jobba med att inspirera andra. Vi kan hjälpa dig dit.

Det är alltid du som individ som står i fokus och tillsammans arbetar vi på ett brett, djupt och ärligt sätt — allt för att du ska kunna uppnå de resultat du önskar. Vi har uppnått många goda resultat med VM-medaljörer inom både lagidrotter och individuella idrotter. 

 

Helt bortkopplat från klubbens agenda kan vi arbeta bredare, djupare och ärligare med dig som idrottsutövare – allt för att du ska kunna uppnå de resultat du önskar.

Kontakta oss

Kontakta oss idag, så berättar vi mer ingående om coaching och de upplägg vi erbjuder. Det här är ditt första steg mot en förändring – bra!

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Ditt första provsamtal är alltid gratis. Då får du möjlighet att känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachingsamtal och hur just din utvalda coach arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål undet det här samtalet, utan snarare att du får klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I samtalet får du också mer information om de upplägg som finns samt prisförslag. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.