En man i glasögon och kostym cyklar vid en stadspark. Kanske är han påväg till sin life-coaching med Kickass Coach.

Life-coaching - kom vidare med en livscoach

Dina relationer, jobbet, träning och hälsa eller hur få motivationen tillbaka?

 

Står du i val i livet som du vill ha life-coaching med en livscoach på kanske? Här väljer du själv vilket eller vilka områden du vill utforska och kanske förändra. Berätta för oss vad du vill bli coachad på så matchar vi dig med en livscoach som har det som krävs för att hjälpa dig att nå dit du vill.

Professionell vägledning med en livscoach

Life-coaching är det mest effektiva sättet att få ut mer av ditt liv, lösa ett problem eller nå ett mål. 

 

För att du ska lyckas i din förändring så så behöver vi utmana dig att hitta nya sätt att se och göra saker på. Vi stöttar dig genom att ifrågasätta dina val och tillvägagångssätt. Du får då möjlighet att vidga ditt perspektiv, se nya alternativ och du kan snabbare fatta bättre beslut. Vi ser också över hur hur dina värderingar kan hjälpa dig, eller kanske står i vägen, för att hitta din väg framåt.

Life-Coaching KICK-OFF       1.295 kr

En bra början för dig som aldrig testat eller vill testa oss och se vad det kan ge. Redan med ett samtal kan du komma en bra bit. Eller om du är van att bli coachad och har ett specifikt dilemma eller utmaningar du vill bli coachad på, där ett samtal kan räcka. 1 samtal (45 min.)

Life-Coaching DISCOVERY     2.450 kr

En rejäl kartläggning där vi går på djupet, för att klargöra och belysa saker så att du får nya perspektiv och kanske nya lösningar.  Du får en djupare insikt om vart du står och vart du vill och kan jobba vidare på egen hand eller tillsammans med en coach. Här ingår ett samtal på 1,5 timme.

Life-Coaching CHANGE          5.985 kr

När du vill jobba mot en förändring eller som fortsättning på ett enstaka samtal. Vi lägger grunden i första samtalet, sen jobbar du vidare med dina insikter och verktyg mot dina mål. Vi följer upp och fördjupar löpande. Här ingår 5 samtal (1 på 60 min och 4 st på 45 min)

Life-Coaching PLUS                9.250 kr

När du bedömer att det kan kräva längre tid och mer omfattande arbete för att nå dit du vill. Eller så vill du bara ha tätare kontakt med din coach för att hålla snabbare takt mot dina mål. Totalt 8 samtal (1 på 60 min och 7 st på 45 min).

 

Kontakta oss

Kontakta oss idag, så berättar vi mer ingående om life-coaching och de upplägg vi erbjuder. Det här är ditt första steg mot en förändring – bra!

Vi kontaktar dig gärna!

Privat?

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter med en coach. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om det här är något för dig eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början. Du hör ifrån oss inom 24 timmar (vardagar). 

Företag? 

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning och när vi förstått vad det är du vill uppnå (det brukar gå snabbt om vi får ställa några frågor) så kan vi kan ge dig en prisuppgift direkt eftersom vi har en fast prislista och gillar när saker sker snabbt. Under ”Beskriv vad du vill bli coachad på” kan du bara skriva fritt vad det gäller. Vi hör av oss samma dag.