En man i glasögon och kostym cyklar vid en stadspark. Kanske är han påväg till sin livscoachning med Kickass Coach.

Life-coaching

Här väljer du själv vilket eller vilka områden du vill utforska och kanske förändra. Dina relationer, jobbet, träning och hälsa eller hur få tillbaka motivationen igen? Står du i val i livet som du vill ha coaching på kanske? Berätta för oss vad du vill bli coachad på så matchar vi dig med en coach som har det som krävs för att hjälpa dig att nå dit du vill.

Professionell vägledning

Att bli coachad kan vara tufft, och det är okej att känna att det är jobbigt ibland. För att du ska lyckas i din förändring så behöver vi utmana dig att hitta nya sätt att se och göra saker på. Vi stöttar dig genom att ifrågasätta dina val och tillvägagångssätt. Du får då möjlighet att vidga ditt perspektiv, se nya alternativ och du kan snabbare fatta bättre beslut. Vi ser också över hur hur dina värderingar kan hjälpa dig, eller kanske står i vägen, för att hitta din väg framåt. 

Livets olika stadier innebär olika utmaningar. I life-coaching arbetar vi brett och utan de ramar som till exempel en karriärs-coaching kan innehålla.

 

Kontakta oss

Kontakta oss idag, så berättar vi mer ingående om coaching och de upplägg vi erbjuder. Det här är ditt första steg mot en förändring – bra!

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Ditt första provsamtal är alltid gratis. Då får du möjlighet att känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachingsamtal och hur just din utvalda coach arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål undet det här samtalet, utan snarare att du får klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I samtalet får du också mer information om de upplägg som finns samt prisförslag. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.