En man i glasögon och kostym cyklar vid en stadspark. Kanske är han påväg till sin livscoachning med Kickass Coach.

Life-coaching

En del av våra klienter kommer till oss för att de nått höga resultat och nu inte känner samma glädje och motivation i livet. Andra har levt sina liv i ett lugnt tempo och är nu redo att växla upp, men vet inte hur eller inom vilka områden.

Professionell vägledning

Kickass-Coach stöttar dig i att ifrågasätta olika val och tillvägagångssätt, utmanar dig med nya sätt att se och göra saker på, och hjälper dig att koppla ihop hur dina värderingar står i vägen eller kan hjälpa dig att hitta rätt väg framåt.

Livets olika stadier innebär olika utmaningar. I life-coaching arbetar vi brett, utan de ramar som ex. en karriärs-coaching kan innehålla.

Kontakta oss

Kontakta oss idag, så berättar vi mer ingående om coaching och de upplägg vi erbjuder. Det här är ditt första steg mot en förändring – bra!

Föredrar coachning:

(Coachning online ökar dina möjligheter till snabb och bra matchning, samt lägre pris, 90% av alla väljer detta alternativ)

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Detta är ett informativt samtal där du får känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachsamtal och hur just den coachen arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål, snarare att få klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I detta samtal får du också mer information om de upplägg som finns och hur mycket de kostar. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.