En man, kvinna och barn tittar på något och skrattar hjärtligt. Vi har upplägg för allt som rör par och relations-coaching.

Par- och relations-coaching

Har du och din partner varit tillsammans länge och känner att ni vill utveckla er relation? Har ni precis träffats och är så där härligt nykära men fastnar ändå i destruktiva mönster?

Philip Diab berättar om relationscoaching och hur man börjar titta på relationen som en egen person för att den ska fungera.

Vad innebär Relations-coaching

Philip Diab

Vägledning för par när relationen tar slut

Ibland mår en relation bäst av att avslutas. För de tillfällena erbjuder vi stöd i hur ni båda kan agera för att få ett bra och värdigt avslut på det ni haft tillsammans. Kanske finns det barn med i bilden och här får ni verktyg för att bli de bästa föräldrar ni vill vara, även efter att ni separerat.

Kickass-Coach har upplägg för allt som rör par och relations-coaching. Vi ger er nya förhållningssätt till er relation och verktyg för hur ni kan stärka banden mellan er.

Kontakta oss

Kontakta oss idag, så berättar vi mer ingående om par och relations-coaching och de upplägg vi kan erbjuda. Det här är ditt/ert första steg mot en förändring – bra!

Föredrar coachning:

(Coachning online ökar dina möjligheter till snabb och bra matchning, samt lägre pris, 90% av alla väljer detta alternativ)

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Detta är ett informativt samtal där du får känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachsamtal och hur just den coachen arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål, snarare att få klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I detta samtal får du också mer information om de upplägg som finns och hur mycket de kostar. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.