En man, kvinna och barn tittar på något och skrattar hjärtligt. Vi har upplägg för allt som rör par och relations-coaching. Kontakta oss idag för att veta mer.

Par- och relations-coaching

Relationer kan vara svåra.

 

Och dom kan också vara superlätta och helt underbara! Ibland är det vi själva som krånglar till det bara. Av gammal vana, okunskap, tvivel eller brist på kommunikation.

Vi har var och en erfarenheter, uppfattningar och värderingar med oss in i relationer. Ibland hjälper dessa oss, ibland är dom i vägen för att vi ska kunna utveckla relationen och vi hamnar på var sin sida skyttegraven och börjar tro att om bara den andre ändrar sig så blir allt bra. Det är inte så enkelt. Tyvärr. Det kan vara en del av sanningen men ofta så behöver man göra ett omtag på vad relationen ska innehålla och stå för, snarare än att behöva lösa ständiga konflikter och missförstånd.

Det kan också vara så att ni inte har konflikter alls, ni kanske tvärtom inte alls engagerar er, ni kanske har börjat tappa tron och viljan? Då kan det vara saker som behöver komma upp och utmanas för att ta en ny riktning på relationen. Eller avsluta den. Ni vill väl bli lyckliga, eller hur?

Philip Diab berättar om relationscoaching och hur man börjar titta på relationen som en egen person för att den ska fungera.

Vad innebär Relations-coaching

Philip Diab

Priser och upplägg relations-coaching

Ingen relation är den andra lik och oavsett om ni vill stanna kvar tillsammans eller om ni vill avsluta relationen så har vi upplägg och verktyg för er i vår par- och relations-coaching.

 

Vill ni fortsätta som par så hittar vi tillsammans nya förhållningssätt till er relation samt verktyg som ni kan använda för att stärka banden mellan er.

Bestämmer ni er för att det som varit har varit bra och nu är det dags att gå vidare så hjälper vi er även på den resan. Det är ofta själva velandet som tar energi och lust från både en själv och relationen. Här får ni klarhet och riktning.

Relations-Coaching KICKOFF           1.790 kr

Utforska relationen, hur ni kommunicerar, vad ni upplever att ni vill förbättra på sikt och vad ni kan göra idag. Viktiga saker blir sagda, ni får en djupare förståelse för varandra och en klarhet som räcker ett tag eller att jobba vidare med. 1 samtal (60 min.)

Relations-Coaching DISCOVERY       2.450 kr

Som ”Kickoff” + att ni kan utforska era värderingar för att se vad som är viktigt för er var och en för sig och vad relationen behöver. Ni kan också välja detta om ni har djupgående konflikter som tar mer tid att lösa. Rådgör med coachen innan beslut.  1 samtal (1,5 tim.)

Relations-Coaching CHANGE            5.950 kr

För er som vet att ni vill jobba med att förändra saker i relationen och inte behöver en djupare kartläggning utan vill sätta igång med förändring direkt. Vi tittar på specifika dilemman, jobbar med dessa och följer upp med coachen löpande. Här ingår 4 samtal (1 på 1 t och 15 min och 3 på 60 min)

Relations-Coaching PLUS                   9.950 kr

Detta bygger på Change-upplägget och med ytterligare stödsamtal för att följa upp actions och skapa bestående förändring. Totalt 7 samtal (1 på 1 t och 15 min och 6 på 60 min)

Kontakta oss

Kontakta oss idag, så berättar vi mer ingående om par- och relations-coaching och de upplägg vi kan erbjuda. Det här är ditt/ert första steg mot en förändring – bra!

Vill du att vi hör av oss?

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning. Vi har en fast prislista och kan därför ge dig en prisuppgift direkt. 

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om du vill bli coachad eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början.