En man, kvinna och barn tittar på något och skrattar hjärtligt. Vi har upplägg för allt som rör par och relations-coaching.

Par- och relations-coaching

Relationer kan vara svåra! Kanske har du och din partner varit tillsammans länge och känner att ni vill utveckla er relation? Eller så är ni redo att kasta in handduken? Ert liv kanske blir bättre som vänner eller genom att var och en lever på sitt håll. Kanske har ni precis träffats och är härligt nykära men ändå har lätt att fastna i destruktiva mönster? Oavsett om ni vill stärka, förändra eller avsluta er relation så hittar vi tillsammans rätt verktyg för att ni ska kunna jobba på att ta er relation dit ni vill.

Vill du testa ett kostnadsfritt provsamtal för dig och din partner? Hör av dig till oss redan idag. Vill ni sedan gå vidare finns olika program, kanske räcker det men en ordentligt kartläggning för 2.950 kr där ni sedan jobbar vidare själva. Eller behöver ni en kartläggning och ett antal uppföljande samtal så kostar det 5.950 kr.

Philip Diab berättar om relationscoaching och hur man börjar titta på relationen som en egen person för att den ska fungera.

Vad innebär Relations-coaching

Philip Diab

Vägledning för par när relationen tar slut

Ingen relation är den andra lik och oavsett om ni vill stanna kvar tillsammans eller om ni vill avsluta relationen så har vi upplägg och verktyg för er.

Ibland mår en relation bäst av att avslutas och det är inget konstigt med det. Men avslut kan vara svårt och då kan vi erbjuda stöd så att ni båda kan agera på ett sätt som gör att ni får ett bra och värdigt avslut på det ni har haft tillsammans. Kanske finns det barn med i bilden? Vi ger er de verktyg ni behöver för att bli de bästa föräldrar ni vill vara, även efter att ni har separerat.

Vill ni fortsätta som par så hittar vi tillsammans nya förhållningssätt till er relation samt verktyg som ni kan använda för att stärka banden mellan er.

Kickass-Coach har upplägg för allt som rör par och relations-coaching. Vi ger er nya förhållningssätt till er relation och verktyg för hur ni kan stärka banden mellan er.

Kontakta oss

Kontakta oss idag, så berättar vi mer ingående om par och relations-coaching och de upplägg vi kan erbjuda. Det här är ditt/ert första steg mot en förändring – bra!

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Ditt första provsamtal är alltid gratis. Då får du möjlighet att känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachingsamtal och hur just din utvalda coach arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål undet det här samtalet, utan snarare att du får klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I samtalet får du också mer information om de upplägg som finns samt prisförslag. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.