En man och en kvinna pratar gestikulerande med varandra.

Vi vet hur du får ut mer av både dig själv och ditt team eller organisation.

Och det är sällan fler affärsplaner eller nya strategier som behövs. Det handlar oftare om att tydliggöra hur era arbetsätt och ert sätt att prata om och med varandra påverkar motivation, energi och resultat.

Detta är vi experter på. Vi är modiga, erfarna och jobbar på ett sätt som gör att ni ser resultat direkt, oavsett om det är en team-coaching, föreläsning, grupp-coaching eller workshop. Där hanterar vi konflikter, lär er lyssna på ett nytt sätt, får er att säga och uttala det som behövs för att komma framåt och det ger er klarhet och kraft att gå dit ni vill, inte där ni hamnar ibland.

Och det här med affärsplaner och strategier. Vi älskar det också. Vår erfarenhet är bara att det som finns inte alltid används som det ska. Därför låter vi er utveckla dessa och vi tar er vidare i hur ni får det att hända. I hela verksamheten.

Alla som jobbar här har minst 15 års erfarenhet av professionell coaching för företag, ledarskap och organisationsutveckling.

Skriv ett mejl till Philip Diab, philip@kickasscoach.se eller ring på 0723-88 20 88, så pratar vi vidare. Eller läs vidare om de olika tjänsterna och använd formuläret. Vi har alla samtal med 100% sekretess.