En man och en kvinna pratar gestikulerande med varandra.

Verklig förändring sker när det kommer inifrån. En själv.

Coaching för företag är en överlägsen metodik för att få fram kärnan i vad som verkligen behövs göras för att nå målen.


Och det som behövs är sällan fler affärsplaner eller nya strategier. Det är oftare att hitta sätt att använda det som redan finns och då behövs det coacher med riktigt mycket erfarenhet och mod. Du får därför tillgång till Sveriges främsta coacher med minst 15 års erfarenhet av professionell coaching för företag, ledarskap och organisationsutveckling.

Det är just på grund av detta som du tryggt kan anlita oss för individuell eller team-coaching, tankeväckande och utmanande föreläsningar. Vi har även workshops för att lösa upp knutar och vi håller i utbildning i det coachande förhållningssättet. Eftersom vi vet att vi är bäst på det vi gör. Du kan läsa mer om uppläggen längre ned på sidan eller hör av dig direkt så snackar vi, för vi finns ju här för dig. Eller ja, vi lyssnar mest och ställer frågor.

Upplägg och priser

Vill du ha coaching för företag kan du välja program från 6.950 kr upp till ett abonnemang där du har tillgång till en mentors-coach under ett helt år för endast  29.500 kr.


Om du samtidigt vill göra något för ditt team eller hela företaget så kan du välja på föreläsningar, workshops och utbildningar. Vi krånglar därför inte till det utan har en fast prislista så att du kan få svar direkt.

Vill du veta mer om coaching för företag, läs mer på länkarna nedan

Eller hör av dig om du inte hittar vad du söker så syr vi ihop något tillsammans.

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Ditt första provsamtal är alltid gratis. Då får du möjlighet att känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachingsamtal och hur just din utvalda coach arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål under det här samtalet, utan snarare att du får klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I samtalet får du också mer information om de upplägg som finns samt prisförslag. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.