Två män ler samtidigt som de tittar på en kvinna. Kanske har de fått ett presentkort på en livscoachning hos Kickass

Hur blir jag en ledare som utvecklar både verksamhet och medarbetare?

Folk gör inte som vi säger utan som vi gör. När du stannar upp och reflekterar kring vad du gör, hur du gör det, varför, så kommer du också att inspirera andra till reflektion, eftertanke och att våga göra annorlunda istället för mer och snabbare. För det där ”mer och snabbare” är inte alltid det bästa och ju mer vi stoppar in av det, ju mindre ser vi de bättre lösningarna.

När du börjar arbeta med dig själv och ditt ledarskap kommer du också att lära dig ställa de där kraftfulla frågorna som får andra att reflektera över vad de gör och vad deras del i olika situationer är, oavsett om det gäller samarbeten med andra, missade budgetar eller lägre måluppfyllelse. Du får hjälp att se på ditt ledarskap med andra ögon och du får ny perspektiv på hur du kan hjälpa och utmana andra att bli bättre i sina funktioner.

Är du nyfiken på vad coachning är och vad det kan ge så hör av dig till oss, antingen för att boka ett kostnadsfritt provsamtal eller för att prata mer ingående om vad det kan göra för dig, dina medarbetare och företaget.

Kontakta oss