Två män gör en high-five och en kvinna ler. Vi är en samling coacher med den specialistkompetens du behöver och är värd. Vi kan hjälpa till med coaching vid beroende på arbetsplatsen.

Coaching - den mest effektiva metoden att komma vidare med.

Och det gäller oavsett om det är din karriär, relationer eller mål och mening med livet.

I coaching jobbar vi grundligt igenom värderingar, din balans i livet, vad du skulle kunna göra om inga ”om” eller ”men” fanns och vi utmanar dina egna sabotörer och det du tänker är de ”rätta målen” eller ”så här ska mitt liv se ut”. En del av dessa är inte våra egna önskemål utan normer och saker vi fått med oss som inte gynnar oss längre.

När du väl sett att du kan leva ditt liv ännu mer som du vill, då utforskar vi vilka hinder du har och vilka av dessa du satt upp själv och hur du kan ta dig förbi dom. Oavsett om det handlar om att ta en konflikt, ha ett jobbigt samtal med någon, sätta gränser eller ta mer tid för dig själv, eller testa något nytt och läskigt.

Är du intresserad av relations-coaching så kan du välja både samtal med en coach eller att jobba själv med din partner i vårt webb-program ”Boosta din relation”.

Philip Diab beskriver vad coaching är och hur man som ledare kan använda sig av det för att bli mer effektiv i sitt arbete

Vad är coaching?

Philip Diab

Vill du att vi hör av oss?

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning. Vi har en fast prislista och kan därför ge dig en prisuppgift direkt. 

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om du vill bli coachad eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början.