Två män gör en high-five och en kvinna ler. Vi är en samling coacher med den specialistkompetens du behöver och är värd. Vi kan hjälpa till vid beroende på arbetsplatsen.

Coaching - så mycket mer än problemlösning.

Du kan komma till en coach för att du vill lösa ett specifikt problem, kanske känner du att du fastnat och du känner att du vill vidare men vet inte hur.

Det kan också vara så att du har en fantastisk karriär, hobbies och relationer men känner att något ändå saknas, du ”borde” vara nöjd men känner dig inte tillfreds trots att du nått dina mål.

I coaching jobbar vi grundligt igenom värderingar, din balans i livet, vad du skulle kunna göra om inga ”om” eller ”men” fanns och vi utmanar dina egna sabotörer och det du tänker är de ”rätta målen” eller ”så här ska mitt liv se ut”. En del av dessa är inte våra egna önskemål utan normer och saker vi fått med oss som inte gynnar oss längre.

När du väl sett att du kan leva ditt liv ännu mer som du vill, då utforskar vi vilka hinder du har och vilka av dessa du satt upp själv och hur du kan ta dig förbi dom. Oavsett om det handlar om att ta en konflikt, ha ett jobbigt samtal med någon, sätta gränser eller ta mer tid för dig själv, eller testa något nytt och läskigt.

Och coaching handlar om en miljon saker till. Vi vet, vi har alla över 15 års erfarenhet av professionell coaching. Du väljer vad du vill fokusera på och du får de insikter, verktyg och stöd du behöver av oss.

Är du intresserad av relations-coaching så kan du välja både samtal med en coach eller att jobba själv med din partner i vårt webb-program ”Boost din relation”.

Philip Diab beskriver vad coaching är och hur man som ledare kan använda sig av det för att bli mer effektiv i sitt arbete

Vad är coaching?

Philip Diab

Upplägg och priser för livs- och relationscoaching

Du kan välja alltifrån ett samtal för 1.295 kr (life-coaching) och 1.790 kr (relation) eller ett helt program från 5.985 kr, läs mer på länkarna om uppläggen och priserna. Du kan också jobba med din relation i vårt webb-program ”Boosta din relation” som du beställer här.

Läs mer på länkarna nedan om de olika uppläggen eller skriv in till oss längst ned på sidan.

 

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Ditt första provsamtal är alltid gratis. Då får du möjlighet att känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachingsamtal och hur just din utvalda coach arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål under det här samtalet, utan snarare att du får klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I samtalet får du också mer information om de upplägg som finns samt prisförslag. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.