Två personer håller hand sittandes i ett möte med en coach. Det är du som gör det stora jobbet, vi hjälper dig. Bli coachad av oss.

Du sitter på alla svaren, det behövs bara någon som ställer de rätta frågorna.

Och vi ställer dom modiga, utmanande och klargörande frågorna.

Som utmanar ditt sätt att se på dig själv och omvärlden och ger dig helt nya perspektiv. Som gör att du ser lösningar du inte ens visste fanns. Som ger dig det liv du vill ha. Fullt ut.

Mer än 2,000 entreprenörer, elitidrottare, ledare, medarbetare, par och individer som gått till oss kan intyga detta.

Och varför ska du bli coachad av oss på Kickass-Coach?

Om du sett Philip Diab, som är grundare av Kickass-Coach, i Lyxfällan eller på en föreläsning så vet du.

Det du ser är en del av det som kännetecknar alla coacher på Kickass-Coach. Vi är direkta och utmanande för att vi vet att du vill mer och för att du tjänar på det. Det går helt enkelt fortare att bli coachad med oss!

Har du redan provat terapi och inte tycker att du får ut mer, så kan coaching vara det där sista steget som får dig att gå till handling och skapa verklig förändring. Vi kan nämligen ge dig den där sista knuffen, i riktningen dit du vill.

Nu är det upp till dig. Du vet vad vi gör och du vet att de som varit hos oss tycker det är riktigt bra. Och du vet att personlig utveckling inte kommer av sig själv.

Hoppas vi hörs!

Philip Diab står med korsade armar i svårt tröja och jeansskjorta. Bli coachad av någon av våra coacher på Kickass-Coach.

Philip Diab, coach, programledare, föreläsare och grundare av Kickass-Coach AB. Bli coachad av en av våra områdesspecialiserade coacher.

Vill du att vi hör av oss?

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning. Vi har en fast prislista och kan därför ge dig en prisuppgift direkt. 

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om du vill bli coachad eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början.