Två män gör en high-five och en kvinna ler. Vi är en samling coacher med den specialistkompetens du behöver och är värd. Vi kan hjälpa till med coaching vid beroende på arbetsplatsen.

Presentkort

Har du någon i din närhet som är intresserad av att förbättra sin nuvarande situation eller som vill komma framåt? Något av det finaste du kan ge bort är möjligheten till personlig utveckling. Hos oss får man resultat — köp ett presentkort till din vän idag!

Relationer, karriären eller livet i stort?

Känner du någon som har låg motivation, inte gör den den vill göra? Kanske vet du någon som spelar för mycket och vill bryta det? Någon som vill stärka sin parrelation, utvecklas i arbetet eller på något sätt förändra sin livssituation? Kanske har du någon i din närhet som dricker lite för ofta eller för mycket? Vi kan hjälpa den som vill ha hjälp. Du kan hjälpa genom att ge bort det där första samtalet. Och det är ofta inte en ekonomisk fråga utan mer en signal om att du ser och vill hjälpa till. 

Att prata med någon är ofta en katalysator till att förändra tillvaron, både för den som har problematiken och för närstående. Under samtalen med oss utmanar och vägleder vi så att man kan hitta sin väg framåt. 

 

Två män ler samtidigt som de tittar på en kvinna. Kanske har de fått ett presentkort på en coaching för medarbetare hos Kickass.

Ge bort ett Coach-samtal via presentkort

Köp ett presentkort

Här kan du ge bort ett presentkort, och du kan välja att skicka det direkt till den som ska ha det eller till dig själv för utskrift om du vill ge det personligen.

Beställarens (dina) uppgifter

Mottagarens uppgifter:

Mottagarens epost (om du vill skicka det direkt, annars ange din egen)

Personlig hälsning på presentkortet:

Välj vilket presentkort du vill köpa:

Så fungerar coaching hos Kickass-Coach.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller om du hellre vill ringa så når du oss på 0723-88 20 88.

Vi tar reda på var du eller ni står och vad ni vill uppnå och kan föreslå en coach eller ett upplägg direkt.

Nu är bollen hos dig och du avgör i lugn och ro om du vill gå vidare.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller om du hellre vill ringa så når du oss på 0723-88 20 88.

Vi tar reda på var du eller ni står och vad ni vill uppnå och kan föreslå en coach eller ett upplägg direkt.

Nu är bollen hos dig och du avgör i lugn och ro om du vill gå vidare.

Vi kontaktar dig gärna!

Privat?

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter med en coach. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om det här är något för dig eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början. Du hör ifrån oss inom 24 timmar (vardagar). 

Företag? 

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning och när vi förstått vad det är du vill uppnå (det brukar gå snabbt om vi får ställa några frågor) så kan vi kan ge dig en prisuppgift direkt eftersom vi har en fast prislista och gillar när saker sker snabbt. Under ”Beskriv vad du vill bli coachad på” kan du bara skriva fritt vad det gäller. Vi hör av oss samma dag.