En man, kvinna och barn tittar på något och skrattar hjärtligt. Vi har upplägg för allt som rör par och relations-coaching.

Kontakta oss

Vi finns här för att svara på dina frågor, berätta mer om hur coaching kostar, vilka upplägg som finns och vad du kan förvänta dig och vad det kostar.

Vill du ha livs- relations-coaching eller har frågor kring medberoende och beroende?
Kontakta Emma Schwitzgold på 0723-88 20 85 eller på mejl för mer information.

Vill du som företag eller organisation boka en föreläsning, höra mer om utbildningar eller boka en workshop?
Kontakta Philip Diab på 0723-88 20 88 eller på mejl eller fyll i formuläret längst ned på sidan.

Alla samtal med oss sker alltid med 100% sekretess.

Hoppas vi hörs!

 

Kort om Kickass-Coach

Philip Diab, som är grundare av Kickass-Coach, har varit med som coach i Lyxfällan sedan 2008. I lyxfällan coachar Philip de deltagare som behöver förstärkt hjälp att se hela sanningen om sig själva och sin situation till att göra beteendeförändringar.

Det du ser på TV är en del av det som kännetecknar alla coacher på Kickass-Coach. Direkta och utmanande och hela tiden övertygade om att de som coachas själva sitter på många svar. Ibland behövs kraftfulla utmaningar, ibland behöver vi jobba fram nya svar tillsammans. 

Samtliga Kickass-coacher har en grundlig och gedigen grundutbildning och är certifierade på internationell nivå. Utöver det har vi olika påbyggnad och praktisk erfarenhet inom de områden vi verkar, oavsett om det är ledarskap, hälsa, idrott eller relationer.

Vi utmanar dig mer än andra coacher. Du sparar tid, får mer för dina pengar och når snabbare, bättre och mer bestående resultat. 

Har du redan provat terapi och inte tycker att du får ut mer så kan coaching vara det där sista steget som får all din kunskap och dina insikter att bli handling och verklig förändring. 

Det första steget mot en förändring du vill ha

När du kontaktar oss här så hör du ifrån oss inom 2 arbetsdagar, ofta tidigare än så. 

Vill du veta mer om coaching så skriv gärna kort om vad du vill bli coachad på, eller undrar över, så att rätt person kontaktar dig. 

Och du, det är en coach och inte en säljare som kommer att ta kontakt med dig. Syftet med samtalet är att du ska få tillräckligt mycket information om Kickass-Coach för att kunna känna om denna typ av stöd är något för dig eller inte.

Fyll i dina uppgifter, tryck på ”skicka” och sen är det klart. Har du inte hört från oss inom 48 timmar, kolla gärna din skräppost, för vi garanterar dig att vi hör av oss som vi har lovat! 

 

Kontakta oss

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Ditt första provsamtal är alltid gratis. Då får du möjlighet att känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachingsamtal och hur just din utvalda coach arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål under det här samtalet, utan snarare att du får klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I samtalet får du också mer information om de upplägg som finns samt prisförslag. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.