En man, kvinna och barn tittar på något och skrattar hjärtligt. Vi har upplägg för allt som rör par och relations-coaching.

Kontakta oss

Vi finns här för att hjälpa dig framåt. Du når oss enkelt via e-mail, telefon eller genom att fylla i formuläret som du hittar längre ner på sidan. Vi ser fram emot att höra från dig. Det här är ditt första steg mot en förändring – Bra!

Det första steget mot en förändring du vill ha

Fyll i formuläret för att få återkoppling inom 48 timmar.

Skriv gärna en kommentar om vilken typ av utmaning du står inför eller vill bli prov-coachad kring. Då kan vi, redan från början, matcha dig med den coach som vi tror kommer att passa dig bäst. Det går också bra att vänta med att beskriva ditt ärende tills du har etablerat kontakt med en av våra coacher.

Och du, det är en coach och inte en säljare som kommer att ta kontakt med dig. Syftet med samtalet är att du ska få tillräckligt mycket information om Kickass-Coach för att kunna känna om denna typ av stöd är något för dig eller inte.

Fyll i dina uppgifter, tryck på ”skicka” och sen är det klart. Har du inte hört från oss inom 48 timmar, kolla gärna din skräppost, för vi garanterar dig att vi hör av oss som vi har lovat! 

 

Kontakta oss

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Ditt första provsamtal är alltid gratis. Då får du möjlighet att känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachingsamtal och hur just din utvalda coach arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål undet det här samtalet, utan snarare att du får klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I samtalet får du också mer information om de upplägg som finns samt prisförslag. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.