En man, kvinna och barn tittar på något och skrattar hjärtligt. Vi har upplägg för allt som rör par och relations-coaching. Kontakta oss idag för att veta mer.

Kontakta oss

Vi finns här för att svara på dina frågor, berätta mer om vilka upplägg som finns, vad du kan förvänta dig och vad det kostar.

Privatpersoner

Vi matchar dig gärna med en coach, eller svarar på dina frågor, skriv till oss på kontakt@kickasscoach.se så hör du ifrån oss ofta redan samma dag. Eller använd kontaktformuläret längre ner på sidan. 

Företag och organisationer

Kontakta Philip Diab på 0723-88 20 88 eller på kontakt@kickasscoach.se eller fyll i formuläret längst ned på sidan.

Alla samtal med oss sker alltid med 100% sekretess.

Kort om Kickass-Coach

Samtliga Kickass-coacher har en grundlig och gedigen grundutbildning och är certifierade på internationell nivå. Utöver det har vi olika påbyggnad och praktisk erfarenhet inom de områden vi verkar, oavsett om det är ledarskap, hälsa, idrott eller relationer.

Vi springer inte rundor kring problemen utan utmanar dig och sätter ord på det vi ser. För din skull. Du sparar tid, får mer för dina pengar och når snabbare, bättre och mer bestående resultat.

Kanske har du sett vår grundare, Philip Diab, i Lyxfällan, där han varit med sedan 2008, och där han coachar deltagare som behöver göra beteendeförändringar. Det du ser på TV är en del av det som kännetecknar alla coacher på Kickass-Coach. Vi är direkta och utmanande och hela tiden övertygade om att de som coachas själva sitter på många svar.

Har du redan provat terapi och inte tycker att du får ut mer så kan coaching vara det där sista steget som får all din kunskap och dina insikter att bli handling och verklig förändring.

Vi kontaktar dig gärna!

Privat?

Som privatperson kan du boka ett kostnadsfritt samtal på 20 minuter med en coach. I det samtalet får du all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om det här är något för dig eller inte. Skriv lite om vad du har för dilemma eller mål så matchar vi dig med rätt coach redan från början. Du hör ifrån oss inom 24 timmar (vardagar). 

Företag? 

Här kan du som företag be oss kontakta dig för att prata om föreläsningar, workshops, utbildningar och coachning och när vi förstått vad det är du vill uppnå (det brukar gå snabbt om vi får ställa några frågor) så kan vi kan ge dig en prisuppgift direkt eftersom vi har en fast prislista och gillar när saker sker snabbt. Under ”Beskriv vad du vill bli coachad på” kan du bara skriva fritt vad det gäller. Vi hör av oss samma dag.