Kontakta oss

Kickass-Coach är måna om att hjälpa dig framåt. Du når oss enkelt via e-mail, telefon eller formuläret som du hittar längre ner på sidan. Vi ser fram emot att höra från dig.

kontakt@kickasscoach.se

Det första steget mot en förändring du vill ha

Fyll i formuläret för att få återkoppling inom 48 timmar.

Skriv gärna en kommentar om vilken typ av utmaning du står inför eller vill bli prov-coachad för. Då kan vi matcha dig med den coach vi tror kommer att passa dig bäst, redan från början. Det går också bra att vänta med att beskriva ditt ärende tills du etablerat en kontakt med en av våra coacher.

Det är en coach, inte en säljare, som kommer att ta kontakt med dig. Syftet med samtalet är att du ska få tillräckligt mycket information om Kickass-Coach för att kunna känna om denna typ av stöd är något för dig eller inte.

Fyll i dina uppgifter, tryck på ”skicka” och sen är det klart.

Kontakta oss

Boka kostnadsfritt provsamtal.

Detta är ett informativt samtal där du får känna på vilken typ av frågor som ställs i ett coachsamtal och hur just den coachen arbetar. Du kan inte förvänta dig att du ska lösa ett problem eller nå ett mål, snarare att få klarhet i vad det är du vill ha hjälp med. I detta samtal får du också mer information om de upplägg som finns och hur mycket de kostar. Provsamtalet medför inga som helst krav på köp av våra tjänster.