Coaching och mentorskap

Är du ledare eller entreprenör?
Behöver du bli bättre på att delegera?
Eller behöver du se till att sakerna inte hamnar på ditt bord från början?

Två saker plågar de flesta ledare och entreprenörer: Att delegera och att hantera konflikter.
Och båda de sakerna kan gå från att vara stora problem till att bara vara arbetsuppgifter.

Exempel: De allra flesta drömmer om att bli bättre på att delegera. Men eftersom det tar lika lång tid att delegera som att göra jobbet så gör du det själv. Eller?

Här är en fråga: Hur skulle det vara om de här sakerna inte ens hamnade på ditt bord? Så att de aldrig behövde delegeras?
Du kan lära dig delegera av någon. Inga problem. Men tar du då hand om problemet eller tar du bara hand om konsekvenserna av det riktiga problemet?

Och så det här med konflikter:
Det är jobbigt att organisationer består av människor. Och vissa av dessa drar du inte jämt med. Vissa av dem drar inte jämt med varandra.
Och det hemska är att du aldrig kan ändra på dessa människor.

Däremot kan du ändra på ditt eget sätt att reagera på dem. Och du kan till och med, med tiden, lära andra människor att de också kan göra detta.

Det är roligt att vara ledare. Och tufft. Men det kan bli mindre tufft.

Jag lovar.

Har du medarbetare som vill eller behöver växa i sin roll?
Coaching-programmen är för medarbetare som vill växa i sin roll, som vill nå bättre resultat i sitt arbete eller hitta motivationen eller… ja, det finns olika anledningar att jobba med sig själv. Coaching för medarbetare passar också för den medarbetare som av någon anledning inte fungerar på arbetsplatsen eller som behöver särskilt stöd i en fråga.

Vad kostar individuell coaching för ett företag/organisation?

Här är dom allra vanligaste paketen. Det bästa är att snacka direkt med en coach om vad du vill uppnå och varför, så kan ni lägga upp ett skräddarsytt paket också.

Business ONE 1.950 kr
När du är van vid att coachas och behöver ett samtal för att lösa en frågeställning alternativt om du vill prova på för att se om detta är något för dig.
Här ingår ett samtal.

Business QUICK 7.400 kr 
När det finns en konkret frågeställning eller dilemma, t ex en konflikt, ett karriärsval eller där ett låst läge uppstått. Även för den som vill prova på och se hur coaching kan stötta en i det dagliga arbetet och i ens egen utveckling.
Här ingår 4 samtal.

Business CHANGE 11.950 kr
Ett program för att komma åt och ändra beteende och/eller utfall på ens arbete. Utmärkt som stöd i både organisatorisk och egen förändring. Skapar klarhet och framåtrörelse och förnyad motivation.
Här ingår 7 samtal.

Business GROW 17.950 kr
För den som vill ta sitt ledarskap till nästa nivå eller kanske även träna coaching med sin coach. Passar så väl den som är ny i rollen eller för den erfarne som vill hitta nya perspektiv och lösningar. Börja med en kartläggning som sätter riktning på hela processen.
Här ingår 11 samtal och det brukar ta 4-6 månader att jobba igenom detta upplägget.

Business MENTOR 29.500 kr
För den som vill ha tillgång till en coach under ett år, två samtal per månad förutom under semester (totalt 20 samtal/år). Tillgång till sin coach för kortare frågeställningar på mejl eller telefon mellan de bokade samtalen ingår under hela året.  Ett riktigt bra ledarstöd!

 

Nu är det bara att höra av dig om du vill veta mer, få ett förslag på upplägg eller testa en coach. Och du, vi är snabba på återkoppling!