Team-coaching & workshops

Är det teamet som behöver coachas eller är det en eller några få personer som behöver ändra attityd?

När man ska coacha ett team så vet alla i teamet redan från början vad problemet är. Alla har sett elefanten i rummet.
Men eftersom vi i allmänhet tycker att konflikter eller rak kommunikation är lite läskigt så pratats det sällan om det som alla vet.  Då är det bekvämt att ringa in en coach som är lite skönt okunnig och kan prata i svepande termer så att det inte blir svårt.

Surprise! Så gör inte vi.
Det första vi frågar – innan vi ens tar oss an ett uppdrag – är frågan i rubriken.

Det enda som är värre än att inte veta, är att veta – men inte låtsas om.
Och vi tar oss bara an människor och grupper som verkligen är beredda att bli coachade.

Vi kastar ingen framför en buss. Målet är inte att sätta någon i en skamvrå.
Målet är att få alla parter att identifiera var det skaver – och att se vad de själva kan göra för att minska det skavet.
Att till och med förstå varandras synsätt. Att hitta verktyg som gör en mindre irriterad över hur andra gör saker.

Sanningen är att de flesta människor inte är dumma i huvudet (De är bara inte som vi…)
De dumma är möjligen vi själva när vi låter oss påverkas av saker som vi egentligen hade mått bättre av att bortse från.

Och det är bland annat det vi jobbar med.

Vad kostar team-coaching?

Team-Coaching Quick 7.900 kr
Vi håller 3 samtal á 1,5 timme, där vi startar med ett kortare samtal med er innan vi startar, för att säkerställa vad vi ska jobba med. Därefter har vi ett första samtal där vi sätter nuläge, och önskat läge. Sen jobbar vi med de frågor som ska lösas och hur. Ni får tankar och verktyg att testa mellan första och andra träffen och då får ni feedback på vad ni gjort . Sen skruvar vi lite och sen kör vi en sista uppföljning som brukar resultera i ”så här gör vi framåt” i teamet. Detta är för team på 2-4 personer och görs digitalt.

Team-Coaching Workshop från 29.500 kr
Här kommer vi ut till er och jobbar igenom frågor som vi fått in både från ledning/ledare och deltagarna på en enkätlänk innan. Det finns ett tydligt varför och vad vi ska uppnå. Här ingår förberedelser (ett program för workshopen) och vi avslutar vid behov med en länk för utvärdering och/eller ett uppföljande samtal med beställaren. Här kan ni vara upptill 12 personer. Själva workshopen är en halvdag (3 timmar).  Är ni flera så kan det krävas mer förarbete och gruppövningar under själva workshopen, och då kan upptill 40 personer vara med, då kostar det 34.500-39.500 kr beroende på längd och förberedelser. Vi gör också workshops för större organisationer. Eventuella reskostnader tillkommer.

Vi gör också heldags- och flerdagsuppdrag, begär offert.

Nu är det bara att höra av dig om du vill veta mer, få ett förslag på upplägg eller testa en coach. Och du, vi är snabba på återkoppling!