Föreläsningar

Philip Diab kommer gärna ut till er och håller en uppskattad, tankeväckande och rolig föreläsning om motivation, eget ansvar, engagemang, sälj, förändring, kommunikation och samarbete. I föreläsningen sker också coaching parallellt och det gör att de som lyssnar tar med sig saker som är relevanta och användbara för er även långt efter föreläsningen. Det är skillnaden på ett kul event och något som både är kul och gör nytta – för både medarbetare och arbetsgivare!

Föreläsningar, standard, från 29.500 kr
Perfekt vid omorganisation, som en del av er kickoff eller avslutningsfest. Här tar Philip en föreläsning från hyllan, utifrån vad ni vill uppnå, t ex ökat engagemang, motivation och att hantera förändring.

Föreläsningar, skräddarsydda, från 39.500 kr
När har ett mera specifikt dilemma eller sak ni vill uppå och verkligen veta att ni har all personal med er på tåget. Då gör vi ett större inledande arbete med att kartlägga och skriver den specifikt så att den passar er.

Ring Philip på 0723 88 20 88 eller fyll i formuläret så tar Philip kontakt med er oftast samma dag, så tar vi det därifrån.

Nu är det bara att höra av dig om du vill veta mer, få ett förslag på upplägg eller testa en coach. Och du, vi är snabba på återkoppling!