Life-coaching

Du behöver vare sig en spark i baken eller ett gymkort.

 

Kickass-coaching handlar inte om att vi sparkar våra klienter i baken. Det handlar om att vi är bra på det vi gör. Att vi ”kick ass”.

Om du får en spark i baken så kan du i och för sig snubbla framåt några steg, men när rörelseenergin från sparken tar slut så står du stilla igen.

Du läser antagligen här för att du vill ändra på något i ditt liv men kanske är osäker på vad.
Ska du byta jobb, skilja dig, flytta, gå i pension? Sluta med något beteende du inte trivs med?

Grejen är att coachen inte kan ändra på någonting hos dig och kan inte heller sparka dig framåt i rätt riktning.
Coachens jobb är få dig själv att börja gå – i den riktning du verkligen vill gå. Inte den du känner att du förväntas vilja gå.

Coachen gör det genom att ställa de andra frågorna. Inte de som du ältar på natten eller när du kör bil eller springer. De som aldrig har svar. De som bara leder till nya frågor som inte heller har några svar.
De andra frågorna är oväntade. Får dig att se ditt liv, ditt jobb, din familj eller din relation ur en annan vinkel.  Det är då du ser mönster du inte sett innan. Och hittar lösningar. Själv!

Fyll i formuläret så hör vi av oss med förslag på en coach så kan prata vidare om ett upplägg.

Oavsett upplägg så kan du alltid välja att boka enstaka samtal, hela paket och dela upp betalningen på 3 månader.

Vad kostar individuell coaching?

Här är några exempel, och när du snackat med en av våra coacher vet du vad som är bäst för dig utifrån vad du vill uppnå. Så hör av dig! 

Life-Coaching KICKOFF 1.495 kr
En bra början för dig som aldrig testat eller vill testa oss och se vad det kan ge. Redan med ett samtal kan du komma en bra bit. Eller om du är van att bli coachad och har ett specifikt dilemma eller utmaningar du vill bli coachad på, där ett enda samtal kan räcka. Om inte kan du fortsätta med fler.
Här ingår ett samtal á 45 min.

Life-Coaching QUICK 4.185 kr
(1.395 kr/samtal)
Ett bra upplägg för dig som har ett specifikt dilemma, t ex karriär, här jobbar du fokuserat med en coach under en kortare period.
Här ingår 3 samtal á 45 min.

Life-Coaching CHANGE 6.475 kr
(1.295 kr/samtal)

När du vill jobba mot en förändring av flera delar av ditt liv. Vi lägger grunden i första samtalet, sen jobbar du vidare med dina insikter och verktyg mot dina mål. Vi följer upp och fördjupar löpande.
Här ingår 5 samtal á 45 min.

Life-Coaching PLUS 9.960 kr
(1.245 kr/samtal)

När du bedömer att det kan kräva längre tid och mer omfattande arbete för att nå dit du vill. Eller så vill du bara ha tätare kontakt med din coach för att hålla snabbare takt mot dina mål.
Här ingår 8 samtal á 45 min.

Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer ingående om coaching och de upplägg vi erbjuder. Det här är ditt första steg mot en förändring – bra!