Relations-coaching

Är det relationen eller dig själv du behöver jobba med?

 

Alla har helt olika bilder av det här med relationer. Är en bra relation den som får alla inblandade att växa? Eller räcker det med att de inblandade ger varandra en viss nivå av välbefinnande?
En del vill rädda – eller kanske snarare bevara – relationer till varje pris.

Du som funderar på relationscoaching känner antagligen att du vill fortsätta med den relation du har. Men du vill inte att den ska vara som den är – just nu.
Du vill att den ska vara bättre.

Men om det alltid är du som tar initiativet till att förbättra relationen – är det då relationen eller är det möjligen dig själv du behöver jobba med? Din relation till relationen kanske?

Börja med en enkel fråga: har du svårt att få din partner att tänka på relationscoaching? I så fall är det där vi börjar: delar ni uppfattningen om att det finns problem och framförallt, är ni båda beredda att se er egen del i dessa?

Som i alla coaching handlar det inte om att ge dig en bruksanvisning. Tvärtom. Genom att coachen ställer frågor så ”tvingas” du att fundera och se ditt liv ur andra vinklar.

Du har antagligen sett andra relationer från sidan och undrat varför de inte gör på det ena eller andra sättet. Det är ju så uppenbart vad som krävs.
Och saken är att det är mycket möjligt att du har rätt i dina tankar. Just för att du ser deras relation från en annan vinkel än den som de ser den i – dag in och dag ut.

Kan du flytta dig själv en bit åt sidan så ökar dina möjligheter att få en ny vinkel. Och att själv hitta svaren på dina frågor.
Låter lätt – är mycket svårt. Det är därför vi finns.

Fyll i formuläret så hör vi av oss med förslag på en coach som du, och ni, kan prata vidare med och få förslag på upplägg.

Oavsett upplägg så kan du alltid välja att boka enstaka samtal, hela paket och dela upp betalningen på 3 månader.

 

Vill du utveckla relationen och dig själv men inte känner behov av coaching?
Då kan du göra det i vårt onlineprogram med hela 45 lektioner, du väljer själv hur många du vill jobba med och när, och där du lär dig kommunicera på flera plan, olika kärleksspråk, kan jobba med hur ni ha er relation framöver och även börja prata om saker som ni båda har nytta av.
Vi bjuder på halva kostnaden t o m den 30 april, ange koden spring2024 så betalar du endast 395 kr (ord pris 795 kr). Helt online, du och din eventuella partner kan jobba på varsitt håll med uppgifterna, eller så gör du det på egen hand.
När du betalat och fått din inloggningskod så kan den användas av två personer, du och din partner.

Beställ här: Boosta din relation!

 

Vad kostar relations-coaching?

Ingen relation är den andra lik och därför har vi olika upplägg och verktyg för er i vår par- och relations-coaching.

Vi hjälper er att skapa nya förhållningssätt till er relation samt verktyg som ni kan använda för att stärka banden mellan er.

Relations-Coaching KICKOFF 1.895 kr
Utforska relationen, hur ni kommunicerar, vad ni upplever att ni vill förbättra på sikt och vad ni kan göra idag. Viktiga saker blir sagda, ni får en djupare förståelse för varandra och en klarhet som räcker ett tag eller att jobba vidare med.
Här ingår 1 samtal á 60 min.

Relations-Coaching QUICK 5.385 kr
(1.795 kr/samtal)
Här har ni kanske ett specifikt dilemman eller problem ni vill lösa och sen kan ni jobba vidare på egen hand, eller fortsätta med coachen vid ett annat tillfälle.
Här ingår 3 samtal á 60 min.

Relations-Coaching CHANGE 8.475 kr
(1.695 kr per samtal)
När vi till ta ett större grepp om relationen och jobba med att titta lite djupare i vad som sker och jobba er ur det.
Här ingår 5 samtal á 60 min.

Relations-Coaching PLUS 12.760 kr
(1.595 kr per samtal)
Detta bygger på Change-upplägget och med ytterligare stödsamtal för att följa upp actions och skapa ännu mera bestående förändring.
Här ingår 8 samtal á 60 min.

Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer ingående om coaching och de upplägg vi erbjuder. Det här är ditt första steg mot en förändring – bra!