Utbildningar

Här köper du utbildningar anpassade efter vad ni vill uppnå, inte utifrån våra teorier.

Betyder det att vi inte har en gedigen grund att stå på? Nej så klart inte. Vi vet vad vi gör. Men behöver först ta fasta på vad ni gör idag, vad ni vill göra i morgon och efter det och hur vi kan bygga en utbildning för er utifrån det. Engångsinsats, över tid, på platsen, digitalt, för ledningen, teamet eller hela organisationen? Inga problem, det löser vi.

Vad är det då vi utbildningar inom och hur kan du använda det?

Coachande ledarskap
Försäljning
Mentorskap
Kommunikation
Motivation
Konflikthantering
Coachande förhållningssätt
Coaching

Vi har utbildat över 3.000 personer på privata mindre företag, globala publika bolag,  ideella organisationer och kommunala och statliga verksamheter sedan 2008 och hållit föreläsningar inom coaching för dryg 10.000 medarbetare totalt.

Hör av dig – du får en offert och ett “det här kan du förvänta dig” redan samma dag, eller senast dagen efter.

 

Vad kostar en utbildning?

Coachande ledarskap
För att ge dig en ungefärlig kostnadsbild så kan du räkna med 60.000-120.000 kr för ett  ett team på 6-12 personer om det är coachande ledarskap, mentorskap eller coachande förhållningssätt du vill att ni ska lära er och kunna hantera i verksamheten. Övriga insatser kostar oftast mindre.

Coaching i verksamheten
Har ni medarbetare som vill lära sig att coacha? Vi syr ihop något åt er.

Nu är det bara att höra av dig om du vill veta mer, få ett förslag på upplägg eller testa en coach. Och du, vi är snabba på återkoppling!