Vad är kärlek, egentligen?

Ibland bara klickar det. 

 I förra veckan var jag gäst Ida Kjos i podden “Systrarna Kjos” och jösses vilket samtal vi hade! Vi pratade om kärlek, relationer, förälskelse och om att vara medveten i sin kommunikation. 

Upptakten var att jag coachade hennes syster Elin i en bil i ett regnvått november i Stockholm förra året. Jag visste inte innan vi träffades att hon var sjuk i obotlig cancer. Allt var så motsägelsefullt. Elin inspirerade mig och så många andra att leva fullt ut samtidigt som hon själv inte hade mycket tid kvar.  

Det känns så konstigt att skriva om detta. Inga ord räcker liksom. Jag kände kärlek med Elin i bilen där vi satt den där dagen. Inte den där kärleken där du vill äga eller ha något eller någon utan bara ren villkorslös kärlek som kan hända när människor öppet delar det innersta med varandra. 

Så att få vara med i podden och prata om mötet med Elin och om kärlek och förälskelse överlag och en massa annat kändes otroligt värdefullt.  

Det samtalet tycker jag du ska lyssna på och det gör du t ex här: https://open.spotify.com/episode/1bT5TN2HfaOChHr1XdJBqk?si=ba190e475a1f4648